The Happy Meal – Dag 8

Vandaag was het dag 8 van het maaltijd project onder de mensen die financieel getroffen zijn door het corona virus. Door de lock-down hebben ze geen inkomsten.

De HEERE is groot dat dit werk gedaan kan worden. Hij voorziet!

Vandaag zijn pakketten uitgedeeld in Lani Nagar, Balaji Nagar en aan de voddenprikkers en afvalverkopers. Deze mensen zwerven door de straten op zoek naar afval, papier, flessen en metaal en verkopen dit aan mensen die het recyclen.

De lokale leiders hebben laten weten dat het eten wat uitgedeeld wordt het beste is van wat ze hebben helpen delen. Ze hebben geobserveerd dat zowel de hoeveelheid als kwaliteit van het eten heel goed is. Ze vragen nu aan de Politie om Carpe Diem naar hun gebieden te sturen. Ook de mensen zelf willen graag de pakketten van Carpe Diem in plaats van de ander voedselpakketten die verspreid worden.

Een eer voor de mensen die hier bij betrokken zijn. Alle glorie aan God!

Tot nu toe hebben we ongeveer 1800 maaltijden mogen uitdelen. Blijf alstublieft bidden voor het werk. In het bijzonder voor het personeel van CDF and de vrijwilligers.