Happy Meal – Einde

Afgelopen zondag is Happy Meal gestopt. De lock-down is in India ook opgeheven. Mensen kunnen weer werk vinden en daarmee aan hun dagelijks voedsel komen. Wat een leven bij de dag is dit. Wat een contrast met ons wat eten, kleding, huisvesting betreft. Laten we voor hen blijven bidden.

We zijn dankbaar dat we deze periode hebben kunnen helpen. Een verschil kunnen maken voor veel mensen. Dankbaar ook dat alle medewerkers aan het project gezond zijn gebleven. Dat ze de kracht en energie hadden om dit iedere dag te doen. Zeker ook onder de zomerse temperaturen die opliepen tot 50 graden celsius. Dat is voor hun ook niet gewoon.

2 maanden

61 dagen

6521 maaltijden

“Laat uw licht zo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken zien en uw Vader, Die in de hemelen is, verheerlijken.”

Mattheus 5:16, Bijbel