Het werk gaat door…

Zowel het maaltijd project als gezinsproject gaan door. Inmiddels zijn er al meer dan 4500 maaltijden uitgedeeld en al meer dan 100 gezinnen voor een maand geholpen.

We ervaren bijzonder God’s leiding in dit werk, met name bij de gezinnen. Op een wonderlijke manier worden we hier gebruikt om degenen bij wie het water aan de lippen staat te helpen met de basis voorzieningen.

Zo gisteren nog een weduwe met haar zoontje van 10 jaar. Haar man is door vervolging om het leven gekomen. Zij zelf kan weinig vanwege gewrichtspijnen. De hulp kwam op het juiste moment.

Of een ouder echtpaar (de man deels verlamd) die hun nood uitriepen in gebed tot God. Juist toen kwam het telefoontje om hulp te bieden.

Een paar voorbeelden van hoe God zorgt voor Zijn kinderen in nood!

Vanwege de beperkingen die er zijn worden maaltijd pakketten nu uitgedeeld in een straal van 3km van Hope Home (kinderhuis). Inmiddels wordt de auto herkend en geeft die de mensen hoop en een glimlach op hun gezicht. Ook hier mogen we tot zegen zijn en zien we bijzondere dingen.

Zoals dit meisje. Zij komt iedere dag met haar moeder. Te midden van al het lijden heeft dit kleine meisje een geweldige spirit. Altijd glimlachend en vrolijk; een huppel in haar wandeling en positief in haar gesprek. Ze neemt iedere dag een extra pakje mee voor haar oma… een zorgzaam meisje.

Of pas toen er nog een man kwam terwijl het laatste pakketje net was weggeven. Ze moesten hem teleurstellen. Een arm echtpaar echter die zojuist allebei een maaltijd hadden ontvangen gaven een pakketje uit deze man en kozen ervoor om er zelf een samen te delen. Een voorbeeld om na te volgen…

Alle eer aan God!

Blijf alstublieft bidden voor de voortgang van dit werk. We ervaren de zegen hierop! Dat juiste gezinnen gevonden mogen worden en kracht, wijsheid en gezondheid van de mensen die zich hier iedere dag vrijwillig voor inzetten.

Financieel helpen kan ook nog steeds via onze rekening:
NL70 RABO 0174 8494 43 t.n.v. Stichting Samanatha o.v.v. Happy Families. (ANBI geregistreerd, dus belasting aftrekbaar)